joi, 27 februarie 2014

VOPSEA CREMA PENTRU PAR KRASA

Vopseaua Krasa este o formula cremoasa persistenta, pe baza de ulei de amly si arginina, o formula care combina vopsirea parului cu tratamentul scalpului si firelor de par.
Caracteristici :
- O calitate excelentă a parului 
.- Paleta perfectă de nuanțe 
.- Chiar 100 % acoperire a parului carunt 
.- Rezistenta până la 5 săptămâni ! 
- Ideal pentru scalp sensibil . 
- Potrivit pentru toate tipurile de par si pentru toate vârstele .
 - Nuantele de blond se pot deschide până la 3 tonuri la o vopsire  .
 Vopseaua Krasa nu conține PRD ( PRD în 2011 a fost numit alergenul  anului , acest colorant durabil este clasificat ca iritant extrem de puternic și este definit ca fiind principala cauza a reactiilor alergice ) .
 Conținutul pachetului : 
- un tub de vopsea , 50 ml ; 
- o sticla cu emulsie , 50 sau 75 ml , în funcție de tonul selectat ; 
- un plic de balsam   15 ml ; 
- mănuși ;
 - instrucțiuni .
SFAT :Înainte de prepararea amestecului purta mănuși de protecție pe mâini 
PRET  21 lei

UTILIZARE :
DACA ESTE PRIMA VOPSIRE SAU NU A FOST VOPSIT PARUL IN ULTIMELE 3 LUNI :

Aplicati amestecul preparat pe părul uscat .Începeți cu partea din spate a zonelor capului și cu firele carunte .Vopseaua se aplică în mod egal pe întreaga lungime a părului .Apoi, se aplică amestecul la rădăcini .Lăsați amestecul pe par timp de 30 minute .

 VOPSIREA RADACINILOR
 Această metodă de vopsire este recomandata dacă aveți părul vopsit deja cu aceeasi nuanta , si doriti sa aplicati pe radacinile care au crescut.Aplicati amestecul pe parul uscat, doar la rădăcini  .Lăsați amestecul pe rădăcini  timp de 20 de minute .Răspânditi restul de amestec uniform pe întreaga lungime apărului cu ajutorul unui pieptene cu dinți .Lăsați amestecul timp de 10 minute, culoarea dvs astfel se va reimprospata.
SFAT : parul se clateste foarte bine, abia ulterior se va aplica samponul.Recomandam gama PRO HAIR pentru intretinerea parului vopsit, sau gama BIO ARCTIC pentru hidratarea scalpului si hranirea profunda a firelor de par.
 Balsamul de par inclus in cutie se intinde pe toata suprafata parului si se face un masaj cu buricele degetelor timp de 2 minute, apoi se clateste cu apa, fara a se mai utiliza samponul.Balsamul contine complexul de oxigen Novaftem O2,care poarta oxigenul necesar celulelor pielii scalpului pentru a se regenera.




























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doresti sa lasi un comentariu, promitem raspuns rapid !