miercuri, 19 septembrie 2012

Ingrijire la superlativ pentru tenul barbatilor

Pielea barbatilor este diferita de cea a femeilor, in primul rand deoarece este putin mai groasa, iar in al doilea rand, ea produce mai mult colagen.
Tenul barbatesc este mai intens alimentat cu sange dar, datorita barbieritului, vasele capilare sunt foarte fragile.
Formarea de sebuum excesiv la barbati este intalnita cu un procent de 50% mai mult decat la femei, fapt care da stralucire excesiva tenului, formare de acnee sau puncte negre, precum si predispunere la iritatii.
La barbati, semnele de imbatranire apar mai tarziu decat la femei, dar evolutia este mult mai rapida.Procesele metabolice la barbati au o viteza extraordinara, dupa varsta de 40 de ani evolutia imbatranirii tenului fiind surprinzator de rapida.
Concluzia este evidenta : utilizarea unor produse cosmetice exclusiv barbatesti, special pentru probleme ale tenului barbatesc.
Seria de cosmetice FABERLIC FOR MEN a fost gandita si realizata pentru barbati de peste 30 de ani, care au nevoie de ingrijire dubla.
GELUL DE BARBIERIT CU OXIGEN ,cod 0516

Hidrateaza tenul si il protejeaza de iritatii, creeaza un strat protector pentru un barbierit confortabil.
In continuare se utilizeaza LOTIUNEA AFTER SHAVE ,cod 0517
Lotiunea are calitati de hidratare si proprietati anti-inflamatorii.Lemnul de teak din compozitie lasa pielea tonifiata, oferindu-i un plus de energie si vitalitate.
Se aplica apoi GELUL-CREMA MATIFIANT, cod 0514,
care netezeste suprafata pielii, regleaza porii si productia excesiva de sebum, calmeaza pielea, inlatura semnele de oboseala si stres, stimuleaza regenerarea pielii si sinteza de colagen.D-Pantenolul din compozitie calmeaza si hidrateaza tenul.
Daca aveti peste 30 de ani, se recomanda utilizarea unui GEL-CREMA PENTRU OCHI, cod 0515
Pielea din jurul ochilor este deosebit de subtire, motiv pentru care ridurile se instaleaza rapid.Gelul-crema activ elimina ridurile, hidrateaza pielea fragila din jurul ochilor, previne imbatranirea prematura, elimina semnele de oboseala.Imbunatateste circulatia sanguina, elimina pungile si cearcanele de sub ochi.
In cazul persoanelor cu o piele uscata sau predispusa spre uscare, recomandam utilizarea GELULUI-CREMA HIDRATANT, cod 0513
In aceasta situatie, se exclude utilizarea lotiunii dupa ras si a cremei matifiante,ele fiind inlocuite cu aceasta crema care hidrateaza, calmeaza si revitalizeaza pielea.Amelioreaza iritatiile si roseata, formeaza un strat protector care protejeaza tenul de influenta nociva a facotilor de mediu.Contine un complex din ingrediente naturale hidratante active, care ajuta la mentinerea umezelii necesare in piele.Creste bariera naturala de protectie a pielii, are efect evident de intinerire si regenerare.
Pentru spalarea intregului corp recomandam GELUL DE DUS REVIGORANT, cod 0522
potrivit pentru utilizare zilnica, iar pentru spalarea spatelui, care poate prezenta o varietate de cosuri sau inflamatii, recomandam GELUL DE DUS CU PEELING, cod 0512
Granulele de curatare din compozitie indeparteaza eficient celulele moarte, fara a deteriora epiderma, iar alantoina calmeaza si hidrateaza.
Seara recomandam o spalare a tenului cu SPUMA DE CURATARE ,cod 0511
care curata eficient tenul fara a-l usca.
Dupa o anumita varsta, si pielea mainilor incepe sa dea semne de oboseala.Ea necesita aceeasi ingrijire ca si fata si corpul.Faberlic a creeat o CREMA DE MAINI, cod 0521
Are o textura usoara, se absoarbe rapid, inmoaie pielea mainilor, o catifeleaza si o protejeaza de influenta negativa a factorilor externi.Contine lemn de teak, D-pantenol, unt de shea, vitaminele A si E.
Pentru ingrijirea parului, Faberlic va propune 2 tipuri de sampon.
SAMPONUL ''ENERGY & RENEWAL'', cod 0523
potrivit parului cu fir subtire si slab.Samponul reface structura parului, previne caderea, intareste radacinile si stimuleaza cresterea rapida a parului.Trateaza scalpul si incetineste procesul de imbatranire al foliculilor.
SAMPONUL ''BALANCE & NOURISHMENT'', cod 0524
este conceput pentru preventia si tratamentul matretii.Calmeaza scalpul iritat si elimina mancarimea.
Indiferent de tipul de ten, pentru oricare dintre cremele de ingrijire alese, recomandam utilizarea dupa baie sau dus, dimineata si seara, a CREMEI ACTIVE ANTI-IMBATRANIRE, cod 0519
Crema este o excelenta protectie antirid,ea reface bariera protectoare a pielii, reface elasticitatea naturala, stimuleaza si repara, in unele cazuti, sinteza de colagen.Neutralizeaza radicalii liberi care cauzeaza imbatranirea pielii, stimuleaza respiratia naturala a pielii, elimina in mod vizibil ridurile.
Contine lemn de teak, acid hialuronic, ulei de susan, vitamina E, vitamina PP.

Conform studiilor sociologice, numai 34% din barbatii de pe intreg mapamondul sunt interesati de cosmeticele pentru barbati, mai mult de jumatate fiind sud-africani.Ceilalti prefera sa utilizeze cosmetice pentru femei sau diverse uleiuri naturale, care in timp, pot avea efecte nocive asupra tenului barbatesc : extra-sebum, riduri peste 40 de ani, ingrasare rapida a pielii.
Faberlic te asteapta sa te ingrijesti cu produse de inalta calitate, inovatoare in domeniu, patentate cu certificate de inventie in domeniul cosmetologiei !











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doresti sa lasi un comentariu, promitem raspuns rapid !