miercuri, 6 noiembrie 2013

MAGIA CULORILOR

Culorile sunt indisolubil legate de viața noastră: toate lucrurile din jurul nostru au propria lor culoare. Natura și impactul acesteia asupra omului, armonia culorilor, pot avea un impact asupra psihicului nostru.
Viata noastra se poate gestiona cu ajutorul culorilor, putem evoca anumite emotii, stari, putem chiar schimba starea de spirit a persoanelor dragi.
ROZ ROMANTIC este acea nuanta deschisa de roz, care transmite tandrete si curaj, usurinta si stabilitate, calmeaza sistemul nervos, imbunatateste starea de spirit si vindeca insomnia.
Iubitorii de roz nu tolereaza violenta in nici o forma, fiind persoane rafinate si talentate.
Faberlic propune pentru completarea tinutelor si accentuarea starii de spirit ROZ ROMANTIC, colectia de make-up E2E, parfumul VSchokolade, precum si nuantele roz pal si bej deschis de lac de unghii ( codurile 7171 si 7161 ), rujurile ( 4674 si 4675 ), gloss de buze ( 4444 si 4448 ).
Imbracamintea si accesoriile trebuie sa fie simple si concise, potrivite pentru petreceri dar si pentru birou sau o intalnire de afaceri.
Ca si arome romantice, Faberlic recomanda parfumurile Kaori, O Feerique Sensuelle si Festa di Vita.
 VERDE, culoarea proaspata, vie, echilibrata.
Verdele simbolizeaza pace, speranta, armonie, comuniune cu natura.Persoanele care adora verdele sunt generoase, energice si deosebit de deschise.
Faberlic prezinta o categorie speciala de arome '' verzi'', care indica in mod evident o stare de spirit energica, ca de exemplu Souvenir, Orangerie Neroli, Ivresse de l'Amour.
Accesoriul ideal este esarfa verde Faberlic din colectia Color Season ( 9176 ), rimelul smarald ( 5503 ), rujurile pe nuante de pamantiu ( 4658, 4652, 4655), precum si fardurile pentru pleoape ( 5209, 5172).
Verdele asigura tinute speciale pentru doamne cu adevarat speciale !
PORTOCALIU  este o culoare calda, luminoasa, vesela.Prezenta acestei culori in garderoba cuiva promoveaza buna dispozitie, ridica stima de sine, lasa un sentiment de bunastare si distractie.Daca optati pentru aceasta culoare la imbracaminte, trebuie sa folositi pentru machiaj nuante calde, maroniu la ochi ( 5210), nuante coral sau piersici la rujul de buze ( 4541, 4227, 6204 ).Lacul de unghii de asemenea, il putem asorta cu rujul, utilizand o nuanta de piersica ( 7145).
Si la final, ce parfum s-ar putea asorta mai bine acestei culori si stari de spirit, daca nu aroma creatorului Pierre Bourdon, care ne duce intr-o calatorie prin livezile de citrice ale insoritei Italii ? Donna Felice este parfumul portocaliu, spumant si cald, potrivit femeilor care iubesc aceasta culoare optimista.

 
 Magia culorilor este prezenta in viata noastra mereu, persoanele epuizate mental sau fizic vor alege verdele energizant, persoanele optimiste si bine dispuse vor fi tentate de portocaliu, iar rozul va exista intotdeauna pentru persoanele calme si rezervate.
Nu exista o culoare care, urmand codul vestimentar, sa nu poata fi purtata la cine festive, intalniri de afaceri, dar si la petreceri in egala masura.
 Compania Faberlic multumeste brandurilor Mexx si Esprit pentru colaborarea fructuoasa avuta la realizarea acestui material.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doresti sa lasi un comentariu, promitem raspuns rapid !