joi, 14 noiembrie 2013

EVOLUTIA OXIGENULUI

Oxigenul este extrem de important in viata si evolutia omului.
Sunt multe lucruri nestiute sau neremarcate de catre noi.
PLANTELE PLANETEI produc in medie circa 300 de miliarde de tone de oxigen....cu cat ne vom inconjura de mai multe plante, cu atat vom trai mai mult, oxigenul in preajma acestora fiind cel mai pur.
LIPSA DE OXIGEN DUCE LA EMOTII SUPRIMATE, este verdictul oamenilor de stiinta, datorita respiratiei superficiale apar probleme de comunicare, lipsa de atentie si deficit de gandire.
IN TIMPUL ZILEI, o persoana sanatoasa circula prin plamani circa 7.200 litri de aer, luand permanent din atmosfera in jur de 720 litri de oxigen.
CONTINUTUL DE OXIGEN IN AER intr-o zona rurala este de 21%.
CONTINUTUL DE OXIGEN IN AER in orasele mari este de 17-18 %, iar in conditii meteorologice nefavorabile ajunge la 11-12 %. La astfel de procente, lipsa de oxigen isi face simtita prezenta asupra starii generale, sanatatii, pielii si organelor.
SEMNELE MAJORE ALE HIPOXIEI ( lipsa de oxigen ): somnolenta, oboseala fizica, dureri de cap, pierderea memoriei, potenta redusa, infectii frecvente, vedere slaba, ameteli.
ZILNIC, 75-85 MILIOANE DE MASINI emit in atmosfera cantitati uriase de substante contaminate : 250.000 tone monoxid de carbon, 25.000 tone de hidrocarburi, peste 100.000 tone dioxid de sulf.
Toate aceste substante sunt otrava pentru oameni.Mai mult decat atat, un zbor din Europa catre America arde 10 tone de oxigen lichid.
Compania Faberlic este intens implicata in lupta pentru salvarea planetei, constientizarea oamenilor fiind primul pas inspre castigarea acestei lupte pentru supravietuirea speciei umane in lupta impotriva tehnologiei.
Aparam pielea de influenta nefasta a otravei din aer, prin transportul oxigenului catre celulele pielii, activand regenerarea celulara si eliminand imbatranirea pielii, lucru care, in epoca vitezei, se intampla prematur.
Fie ca vorbim despre femei sau barbati, sau despre copiii nostri, pielea trebuie sa respire, sa se regenereze, si complexele patentate Aquaftem si Novaftem reusesc cu brio acest lucru, continuand munca celor trei oameni de stiinta ( Robert Forchgott, Ferrid Myuerdu si Louis Ignarro), care in anul 1998 au fost distinsi cu premiul Nobel pentru Medicina si Fiziologie.
Amintim in cadrul acestui articol gamele KISLOROD, EXPERT PHARMA, FABERLIC EXPERT, pentru calitatea si rezultatele de care dau dovada de cativa zeci de ani incoace.
Concentratia de conservanti si parabeni a cosmeticelor Faberlic este deosebit de blanda, ele avand termen de valabilitate 18 luni, fiind adaugate in compozitie pentru siguranta cosmeticelor si complexelor de oxigen.
Gama pentru par PRO HAIR, nu contine laureth sodium sulphate, iar gama de vopsea pentru par KRASA este pe baza de ulei amly si arginina, si nu contine PRD, clasificat in 2011 ca alergenul anului, fiind un colorant iritant extrem de persistent, principalul cauzator de reactii alergice la vopselele de par.
Si nu in ultimul rand, amintim produsele pentru curatenia locuintei, care au 3 mari calitati : economie, eficacitate si calitate !
Pentru un trai frumos si o viata plina de oxigen, alegeti FABERLIC !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doresti sa lasi un comentariu, promitem raspuns rapid !