luni, 21 octombrie 2013

COMPLEX BAA ''BUCURIA MISCARII''

Complexul unic "Bucuria Mișcării" oferă organismului  condroitina si glucozamina provenite din cartilajul de rechin. Efectele biologice ale cartilagiului de rechin: este anti-inflamator, analgezic, reface structura cartilajului și a țesutului conjunctiv. 
 Complexul din extracte de plante medicinale (coada-calului, urzica si frunze de mesteacan) facilitează eliminarea de toxine si deseuri metabolice din organism și accelerează procesele de recuperare. 
 Complexul serveste ca un adjuvant eficient în tratamentul  bolilor articulatiilor, previne aparitia lor si protejeaza impotriva agravarea bolilor cronice ale sistemului musculo-scheletic. 
 " Bucuria mișcării "- este prevenirea eficientă a bolilor articulațiilor și coloanei vertebrale.


Ingrediente active :
GLUCOZAMINA ajuta la regenerarea cartilajului, inclusiv la suprafață, de asemenea serveste ca lichid lubrifiant pentru articulații. Glucozamina - precursor universal și element esențial al tuturor țesuturilor. Astfel, glucozamina are efecte stimulatoare asupra celulelor articulatiilor, ceea ce le face sa secrete cantitati crescute de colagen normal .   
CONDROITINA este un bun absorbant de lichide. Sulfatul de condroitina inhiba defalcarea de colagen si proteine, este o parte din lichidul sinovial , normalizeaza metabolismul cartilajului articular.
EXTRACTUL DE COADA CALULUI este un bun tonic, anti-inflamator, purifică sângele, ajută la eliminarea de plumb și de colesterol, normalizează metabolismul apa-sare.
EXTRACTUL DIN FRUNZE DE MESTEACAN ajuta la curatarea organismului de toxine, și EXTRACTUL DIN FRUNZE DE URZICA   este o sursă de vitamine.
VITAMINA C poate sustine în mod eficient actiunea radicalilor liberi și stimulează sinteza colagenului în țesuturile articulare.
Ingrediente: clorhidrat de glucozamina, sulfat de condroitina, acid ascorbic, extract de coada-calului, extract de urzica, extract de frunze de mesteacan.
Prezentare: 90 tablete de 750 mg.

Utilizare  : Adulți: 1 comprimat pe zi, in timpul meselor. Perioada de tratament nu trebuie sa depaseasca  3 luni,apoi se reia dupa o pauza  de 2 luni.
Contraindicații: hipersensibilitate la ingrediente și boli cronice de rinichi.

COD PRODUS  15213
PRET DE LISTA 122,71 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doresti sa lasi un comentariu, promitem raspuns rapid !