joi, 18 iulie 2013

PIELEA NOASTRA ARE NEVOIE DE OXIGEN !

Oxigenul este un element cheie pentru viața umană. Fără el, nu pot exista reactii biochimice și procese în celulele corpului - oxigenul oferă energie pentru a fi îndeplinite toate aceste procese.
Daca in piele nu este suficient oxigen, celulele nu mai absorb nutrientii necesari din produsele cosmetice, care in acest caz nu mai ajuta pielea sa  fie hranita, sa fie hidratata suficient.


Urmarile lipsei de oxigen :
Încetinește reînnoirea celulelor din straturile superioare ale pielii, pielea devine fada si deshidratata.
Reduce sinteza acidului hialuronic, pielea devine uscata si apar ridurile.
Încetinește sinteza de colagen și elastină, pielea isi pierde  elasticitatea și fermitatea.
stoc-foto-a-frumusete-girl-on-the-blur-background-58367725stoc-foto-a-frumusete-girl-on-the-frunze-background-55369942stoc-foto-frumusete-girl-on-the-albastru-background-53275507
Oxigenul este vital Chiar și după 20 de ani, incepe imbatranireaEste importanta livrarea de oxigen la celulele pielii




Cu un deficit de oxigen, celulele pur si simplu nu au puterea de a fi actualizate pentru  recuperarea și  absorbtia de nutrienti.
Viata in metropola, cu un continut redus de oxigen in atmosfera si poluare, stresul si factorii viciosi ai mediului ....., acestea duc la imbatranirea prematura a pielii.
 Doar produsele cosmetice Faberlic conțin doua complexe unice in lume,patentate Faberlic, Aquaftem ® si  Novaftem-O2 ®,care transporta oxigenul  adânc în celulele pielii.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doresti sa lasi un comentariu, promitem raspuns rapid !