joi, 17 ianuarie 2013

Colectia CASA FABERLIC

Dupa o experienta de 15 ani in domeniul cosmeticelor cu oxigen, expertii Faberlic au dezvoltat o linie de produse pentru ingrijirea locuintei.Acestea sunt fundamental diferite fata de produsele chimice de uz casnic obisnuite de pe rafturile magazinelor.Formula fiecarui produs in parte este o combinatie intre eficienta si concentrare, conceputa pentru a satisface cerintele internationale in domeniul protectiei mediului.
Toate produsele colectiei sunt biodegradabile, cu ingrediente de origine naturala ( nuca de cocos, ulei de palmier ), acizi extrasi din fructe si minerale naturale.
Produsele nu cauzeaza iritatii, mancarimi sau reactii alergice.
Detergentul Faberlic nu contine fosfati.In Europa, Statele Unite si Japonia de cateva zeci de ani se cunoaste faptul ca detergentii pe baza de fosfati sunt daunatori pentru sanatatea umana si pentru mediu.Astazi, fosfatii sunt interzisi in aproape toate tarile dezvoltate.Fosfatii ramasi pe tesaturi pot perturba aciditatea naturala a organismului, provocand iritatii si reactii alergice.Detergentul este fabricat in Germania, pe baza de zeoliti.
''Zeoliti - sunt minerale de siliciu,suprafața lor este ca un burete cu pori de dimensiuni moleculare. Zeoliti -  sunt utilizati pe scară largă în diverse domenii.
Zeolitii din formula detergentului au exact aceeași dimensiune microscopică, care este de 40 ori mai mica decât distanța dintre fibrele din cea mai densă tesatura!
 Când se dizolvă în apă, zeolitii pulbere au efect imediat: în primul rând, ele absorb săruri dure,ajuta la dedurizarea apei, și formeaza un detergent de  de calitate, care permite celorlate componente ale formulei să funcționeze eficient. În al doilea rând, acestea împiedică  încălzirea apei in masina de spalat, economisind astfel energie și prelungind durata de viață a masini de spalat a dumneavoastră.''
 In ciuda faptului că  zeolitii sunt mai scumpi cu aproximativ 20% decat fosfatii, detergentul nostru are pret mai mic.  Este nevoie de doar 40 de grame per standard de spălare la o  încărcare de  4.5-5 kg, suficient pentru 25 de spalari, 100 de kg de imbracaminte uscata !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doresti sa lasi un comentariu, promitem raspuns rapid !